Home           Kookavonden           Keuzes & Prijzen           Sfeerimpressie           Catering/kok aan huis           Contact

 

Catering/kok aan huis

 

“Koken in stijl” verzorgt catering voor iedere gelegenheid. Zo kunt u mij inhuren voor een diner of catering aan huis. Dit wordt bij u thuis verzorgd op locatie zodat u onbezorgd kunt genieten. Ik werk met mooie biologische producten van het seizoen. Dit is maatwerk en alles is vers gemaakt. Ik houd rekening met uw wensen en allergieën.

Keuzes en prijzen graag in overleg.

Voor een speciale gelegenheid met genodigden of een bedrijfsuitje is de "Oude Knoptoren" te huren. Het is een prachtige sfeervolle en authentieke locatie op het oudste plekje van Sint Oedenrode.

Navolgende mogelijkheden zijn op deze prachtige locatie mogelijk:

Catering
Graag maak ik een verscheidenheid aan hapjes en smakelijke amuses uit diverse keukens waaronder Italiaanse, Franse en Spaanse maar ook Oosterse en de Hollandse keuken. Vegetarisch, vis en vlees is allemaal mogelijk.

Buffet

Een speciaal buffet of speciaal diner voor iedere gelegenheid behoort eveneens tot de mogelijkheden. Mooie producten van het seizoen worden gebruikt en verwerkt tot smakelijke, mooie gerechten.

Zakelijk

Als bedrijf heb je met regelmaat wat te vieren. Denk aan een nieuwjaarsborrel, een netwerkbijeenkomst, bedrijfslunch, feestelijke borrel etc. Mooi en sfeervol is dat in de "Oude Knoptoren". Bij mij kun je terecht voor verzorgen van jullie wensen.

Keuzes en prijzen in overleg met mij en met Peter de Koning de beheerder van de "Oude Knoptoren".
JB design